Κωνσταντίνοσ Μητσοτάκησ Κηδεια : 3ekinhse H Epimnhmosynh Dehsh Sto Nao Ths Agias Magdalhnhs / This opens in a new window.

Κωνσταντίνοσ Μητσοτάκησ Κηδεια : 3ekinhse H Epimnhmosynh Dehsh Sto Nao Ths Agias Magdalhnhs / This opens in a new window.. «ο κωνσταντίνος μητσοτάκης μου στάθηκε σε μια δύσκολη στιγμή, όταν πολλοί. Στην «αγκαλιά» της κρήτης και δίπλα στην μαρίκα του ο κωνσταντίνος μητσοτάκης. Να μην τελεστεί η κηδεία του κωνσταντίνου μητσοτάκη δημοσία δαπάνη ζητά η οικογένεια του. Η σορός του κωνσταντίνου μητσοτάκη τέθηκε σε λαϊκό. Ντορα μπακογιαννη αγια μαγδαληνη κωνσταντινοσ μητσοτακησ κηδεια μητσοτακη χανια.

Ύστατο χαίρε στον τελευταίο μεγάλο γκουρού της πολιτικής ζωής. This opens in a new window. Εκατοντάδες χανιώτες τον συνόδευσαν στην τελευταία του κατοικία. Δειτε το βιντεο 01 ιουν 2017 | 17:46. Επιμνημόσυνη δέηση για τον κωνσταντίνο μητσοτάκη με τη συμπλήρωση σαράντα ημερών από το θάνατό του τελέστηκε στον ιερό ναό του αγ.

Live Apo Th Mhtropolh A8hnwn H Khdeia Toy Kwnstantinoy Mhtsotakh Empisteutiko Gr
Live Apo Th Mhtropolh A8hnwn H Khdeia Toy Kwnstantinoy Mhtsotakh Empisteutiko Gr from empisteutiko.gr
Ο ιατρός κος kωνσταντίνοs πάντοs είναι γυναικολόγοs, εξειδικευμένοs στην υπογονιμότητα. Θλίψη στην κηδεία του κωνσταντίνου μητσοτάκη: Αθήνα, 4 μαρτίου 1968) είναι ο πρωθυπουργός της ελληνικής δημοκρατίας από το 2019, όπου διαδέχθηκε τον αλέξη τσίπρα. Ύστατο χαίρε στον τελευταίο μεγάλο γκουρού της πολιτικής ζωής. Το τελευταίο αντίο στον κωνσταντίνο μητσοτάκη λένε αυτή την ώρα συγγενείς και φίλοι στη μητρόπολη αθηνών. Η σορός του κωνσταντίνου μητσοτάκη τέθηκε σε λαϊκό. Looked around but didn't see anything about that. Ο θοδωρής πελαγίδης παίρνει συνέντευξη από τον κωνσταντίνο μητσοτάκη για την οικονομία μέσα στη θύελλα της.

Στην «αγκαλιά» της κρήτης και δίπλα στην μαρίκα του ο κωνσταντίνος μητσοτάκης.

Η ταφή του κωνσταντίνου μητσοτάκη δίπλα στην αγαπημένη του μαρίκα, στο νεκροταφείο του. Ο κωνσταντινοσ μητσοτακησ με τα δικα του λογια, τομοσ β. Η σορός του κωνσταντίνου μητσοτάκη τέθηκε σε λαϊκό. Η κρήτη αποχαιρετά τον πρώην πρωθυπουργό (pics+vids). Πώς θα επηρεαστεί η κρήτη από την ψυχρή εισβολή. Δειτε το βιντεο 01 ιουν 2017 | 17:46. Και να συμπληρώσω εγώ ( αν κανω λαθως διορθώστεμε. Ο θοδωρής πελαγίδης παίρνει συνέντευξη από τον κωνσταντίνο μητσοτάκη για την οικονομία μέσα στη θύελλα της. Οταν ο κωνσταντινοσ μητσοτακησ ζητουσε debate. Looked around but didn't see anything about that. Πατέρα άφησες μια μεγάλη οικογένεια. Θρήνος για τον άδικο χαμό του (εικόνες). Αρχική ελλαδα κοινωνια κωνσταντινοσ μητσοτακησ:δείτε πότε θα γίνει η κηδεία.

O εγγονός του μητσοτάκη αφήνει τη μαγγούρα του παππού του στο φέρετρο. Όποιος θέλει να ξέρει αληθινά ποιος ήταν ο κωνσταντίνος μητσοτάκης, ας αναλογιστεί τον τόπο που επέλεξε για τη. «πάνω από 200 άτομα στην κηδεία στο μουρίκι θήβας» λέει ο πρόεδρος της κοινότητας. Οταν ο κωνσταντινοσ μητσοτακησ ζητουσε debate. Και να συμπληρώσω εγώ ( αν κανω λαθως διορθώστεμε.

H Sygkinhtikh Mantinada Sthn Khdeia Toy Kwnstantinoy Mhtsotakh Vid Cnn Gr
H Sygkinhtikh Mantinada Sthn Khdeia Toy Kwnstantinoy Mhtsotakh Vid Cnn Gr from cdn.cnngreece.gr
Εκατοντάδες χανιώτες τον συνόδευσαν στην τελευταία του κατοικία. Η κρήτη αποχαιρετά τον πρώην πρωθυπουργό (pics+vids). Looked around but didn't see anything about that. Την τετάρτη στη μητρόπολη αθηνών η εξόδιος ακολουθία του κωνσταντίνου μητσοτάκη. O εγγονός του μητσοτάκη αφήνει τη μαγγούρα του παππού του στο φέρετρο. Το παρών στην κηδεία πρόκειται να δώσει και ο πρόεδρος της κυπριακής δημοκρατίας. Ύστατο χαίρε στον τελευταίο μεγάλο γκουρού της πολιτικής ζωής. Ο κυριακος μητσοτακης στην κηδεία του πατέρα του τελείωσε τον επικήδειο λόγο του λέγοντας.

Πατέρα άφησες μια μεγάλη οικογένεια.

Δειτε το βιντεο 01 ιουν 2017 | 17:46. Ο κυριακος μητσοτακης στην κηδεία του πατέρα του τελείωσε τον επικήδειο λόγο του λέγοντας. 18 οκτωβρίου 1918 χαλέπα χανίων 29 μαΐου 2017 αθήνα. Επιμνημόσυνη δέηση για τον κωνσταντίνο μητσοτάκη με τη συμπλήρωση σαράντα ημερών από το θάνατό του τελέστηκε στον ιερό ναό του αγ. Συναγερμός για τη νέα εστία κοροναϊός: Αρχική ελλαδα κοινωνια κωνσταντινοσ μητσοτακησ:δείτε πότε θα γίνει η κηδεία. Ο ιατρός κος kωνσταντίνοs πάντοs είναι γυναικολόγοs, εξειδικευμένοs στην υπογονιμότητα. Οταν ο κωνσταντινοσ μητσοτακησ ζητουσε debate. Πατέρα άφησες μια μεγάλη οικογένεια. Ο κωνσταντινοσ μητσοτακησ με τα δικα του λογια, τομοσ β. Ο αλέξης παπαχελάς επιστρέφει µε τον δεύτερο τόμο της συγκλονιστικής αφήγησης του κωνσταντίνου μητσοτάκη. Την τετάρτη στη μητρόπολη αθηνών η εξόδιος ακολουθία του κωνσταντίνου μητσοτάκη. Εκατοντάδες χανιώτες τον συνόδευσαν στην τελευταία του κατοικία.

Επιμνημόσυνη δέηση για τον κωνσταντίνο μητσοτάκη με τη συμπλήρωση σαράντα ημερών από το θάνατό του τελέστηκε στον ιερό ναό του αγ. Και να συμπληρώσω εγώ ( αν κανω λαθως διορθώστεμε. Κηδεια κυριακοσ μητσοτακησ κωνσταντινοσ μητσοτακησ λαϊκο προσκυνημα. Αρχική ελλαδα κοινωνια κωνσταντινοσ μητσοτακησ:δείτε πότε θα γίνει η κηδεία. Εκατοντάδες χανιώτες τον συνόδευσαν στην τελευταία του κατοικία.

Mhtsotakhs Khdeia Syntetrimmenos O Tews Basilias Kwnstantinos Pics Newsbomb Eidhseis News
Mhtsotakhs Khdeia Syntetrimmenos O Tews Basilias Kwnstantinos Pics Newsbomb Eidhseis News from nb.bbend.net
Οταν ο κωνσταντινοσ μητσοτακησ ζητουσε debate. Επιμνημόσυνη δέηση για τον κωνσταντίνο μητσοτάκη με τη συμπλήρωση σαράντα ημερών από το θάνατό του τελέστηκε στον ιερό ναό του αγ. This opens in a new window. Το παρών στην κηδεία πρόκειται να δώσει και ο πρόεδρος της κυπριακής δημοκρατίας. Συναγερμός για τη νέα εστία κοροναϊός: Και να συμπληρώσω εγώ ( αν κανω λαθως διορθώστεμε. O εγγονός του μητσοτάκη αφήνει τη μαγγούρα του παππού του στο φέρετρο. Κηδεια κυριακοσ μητσοτακησ κωνσταντινοσ μητσοτακησ λαϊκο προσκυνημα.

Ο ιατρός κος kωνσταντίνοs πάντοs είναι γυναικολόγοs, εξειδικευμένοs στην υπογονιμότητα.

Να μην τελεστεί η κηδεία του κωνσταντίνου μητσοτάκη δημοσία δαπάνη ζητά η οικογένεια του. Τυλιγμένος με την ελληνική σημαία και με στρατιωτικά ρούχα, ο κωνσταντίνος κατσίφας «επέστρεψε» χθες στο χωριό του, αφού οι αλβανικές αρχές επέτρεψαν να. Το παρών στην κηδεία πρόκειται να δώσει και ο πρόεδρος της κυπριακής δημοκρατίας. «πάνω από 200 άτομα στην κηδεία στο μουρίκι θήβας» λέει ο πρόεδρος της κοινότητας. Θρήνος για τον άδικο χαμό του (εικόνες). Πατέρα άφησες μια μεγάλη οικογένεια. Το τελευταίο αντίο στον κωνσταντίνο μητσοτάκη λένε αυτή την ώρα συγγενείς και φίλοι στη μητρόπολη αθηνών. Την τετάρτη στη μητρόπολη αθηνών η εξόδιος ακολουθία του κωνσταντίνου μητσοτάκη. Θλίψη στην κηδεία του κωνσταντίνου μητσοτάκη: Οταν ο κωνσταντινοσ μητσοτακησ ζητουσε debate. 18 οκτωβρίου 1918 χαλέπα χανίων 29 μαΐου 2017 αθήνα. Looked around but didn't see anything about that. Η σορός του κωνσταντίνου μητσοτάκη τέθηκε σε λαϊκό.

Ο κωνσταντινοσ μητσοτακησ με τα δικα του λογια, τομοσ β μητσοτάκησ κωνσταντίνοσ. Τυλιγμένος με την ελληνική σημαία και με στρατιωτικά ρούχα, ο κωνσταντίνος κατσίφας «επέστρεψε» χθες στο χωριό του, αφού οι αλβανικές αρχές επέτρεψαν να.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama